Untitled2

 2010.03.20. 17:03

Társat keresel. Nem egy kulcsot a zárba, nem párt. Mi a jó abban ha egy ugyanolyan embert találsz aki majdnem ugyanolyan mint te csak  fiúban/lányban? Semmi, és egy idő után unalmas is. Aztán The romance is dead. Társat, akivel jól megértitek egymást, de nem mert mindenről ugyanúgy vélekedtek, hanem mert mindkettőtöknek vannak gondolatai és ezeket meg tudjátok osztani. Társat, mert úgy jobb, könnyebb (ez utóbbi véleményem szerint nem biztos hogy igaz, de ettől függetlenül szerintem megéri a házasság, ne tessék félreérteni) az élet és egyébként is társas lények vagyunk. Azoknak lettünk teremtve (Rousseaunak idáig igaza van).

Különbségek: társak között nagyobb különbség van, mint párok között, de a különbség nem szabad, hogy olyan nagy legyen hogy a kapcsolat rovására megy. Nehéz ezt megfogalmazni, de remélem sikerült valamit átadnom abból, amit én erről az egészről gondolok. Kritikaként pedig teljesen jogos, hogy két szón amit általában szinonimaként használunk mit kell ennyit lovagolni, tűnhet szőrszálhasogatásnak. Pedig szerintem nem az. Igenis van különbség. A jelentésben.

Címkék: szerelem

A bejegyzés trackback címe:

https://ember.blog.hu/api/trackback/id/tr741854949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása