Alkoss!

 2009.11.10. 18:35

De ne valakinek, hanem azért mert a művészet öncélú. Csak úgy...

Ha van ihleted, hagyd a kötelességeket, tanulnivalót stb, többieket is. Légy egy kicsit egoista. Csináld amit akkor jónak érzel, alkosd meg. Ha nem tetszik, később le is rombolhatod. De ha meghagyod az a legjobb... hátha majd valakinek jó lesz. De nem azért mert neki csináltad, tök véletlenül.

Az ilyen alkotás olyan, mint az ember. Az embert is megteremtették, aztán majdcsak rátalál valakire, vagy rátalál valaki. Nem hiszem, h amikor megszületek, vannak céljaim, tudom ki vagyok. Utána "alakulok", aztán leszek egy olyan alkotás, ami valakinek tetszik, valakinek nem.

Viszont az embernek megadatott az a képessége, h maga is alkothat. De evvel nem szabad h célja legyen... illetve lehet célja, de ne valaiknek csináld, hanem azért mert jólesik. Majd utána lesz célja a valaminek amit csináltál miután befejezted. Célt pedig az utókor ad neki vagy félreértelmezi azt a célt amit te adtál neki.

Címkék: gondolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://ember.blog.hu/api/trackback/id/tr661516082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása